• У недељу бесплатни прегледи

  У недељу бесплатни прегледи

  У чачанској Општој болници настављена је акција бесплатних превентивних прегледа. Грађанима широм Србије омогућени су бесплатни офтамолошки прегледи, преглед ултразвуком стомака као и провера нивоа триглицерида и холестерола у крви.

  Read more →
 • ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

  На основу Одлуке в.д директора  Опште болнице Чачак број   од  13.12.2017. године и чл. 8 Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина, јединица локалне самоуправе (Сл. Гласник РС 1/2015) Општа болница Чачак расписује оглас за пријем у радни однос који можете преузети овде.

  Read more →
 • ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

  На основу Одлуке в.д директора  Опште болнице Чачак број   од  28.11.2017 године и чл.8 Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина, јединица локалне самоуправе (Сл. Гласник РС 1/2015) Општа болница Чачак расписује оглас за пријем у радни однос који можете преузети овде.

  Read more →
 • Оглас за продају секундарних сировина

  Оглас за продају секундарних сировина

  Општа болница Чачак, и то Комисија за спровођење поступка продаје секундарних сировина  на основу решења в.д. Директора-а број 14650/1 од 7.11.2017. године расписује следећи: Оглас за продају секундарних сировина који можете преузети овде.

  Read more →